Voucher cadou

Ne bucurăm că ai ales VOUCHER-ul cadou de la Bellamia. Îți mulțumim și îți dorim ție sau norocoasei/norocosului Răsfăț Plăcut!

Te rugăm să completezi formularul următor cu datele necesare pentru crearea voucherului.

Numele tău în calitate de client care comandă și plătește acest voucher. Ne trebuie prenumele și numele pentru a putea identifica ulterior plata făcuta către noi și pentru a aloca corect voucherul.
Numărul tău de telefon în calitate de client care comandă și plătește acest voucher. E necesar pentru a-ți putea trimite pe WhatsApp voucherul în cazul în care optezi pentru asta.
Adresa ta de email în calitate de client care comandă și plătește acest voucher.
Ne trebuie prenumele și numele pentru a putea customiza voucherul. Poți alege să folosești numele de alint sau orice formă dorești. (Această secțiune nu este obligatorie. Daca nu o vei completa, voucherul primit nu va fi nominal)
Personalizează voucherul cu un mesaj ! Fii cât mai creativ !
Alege valoarea voucher-ului pe care dorești să îl faci cadou (minim 50 RON). Menționăm că serviciile oferite sunt la alegere și echivalează suma plătita. Prin comandarea voucher-ului cadou, ești de acord cu următoarele: beneficiarul serviciilor va prezenta cuponul cadou la sosirea în salonul nostru; nu se va accepta returnarea contravalorii cupoanelor; rezervările se fac la numarul de telefon menționat pe cupon; voucher-ul este valabil 3 luni.
Bellamia colectează câteva date cu caracter personal pentru a putea asigura buna desfășurare a activității comerciale conform cu legislația în vigoare și respectând Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European. În acest sens, în formularul prezent, ești rugat să furnizezi date precum nume, prenume, adresa de e-mail/număr de telefon pentru unicul scop de a-ți furniza voucherul dorit. Îți mulțumim pentru alegere și te rugăm să ții cont că lipsa consimțământului în vederea prelucrarii datelor cu scopul mai sus definit ne împiedică să ducem la bun sfârșit tranzacția. Mulțumim !

Te rugăm să achiți voucherul selectat prin transfer bancar folosind datele mai jos menționate. Mulțumim pentru alegerea făcută. Ne poți contacta pentru orice nelămurire sau curiozitate. Îți răspundem cu drag!