Vacuum Corporal

După cum bine știm celulita se instalează atât la persoane cu o greutate normală, dar cu atât mai mult la persoanele supraponderale.
Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la gradul 4), prin care se reușește spargerea și antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coajă de portocală”.

Terapia cu vacuum este un profund masaj al țesuturilor cutanate care dislocă grăsimile ce provoacă inestetica celulită și ajută la eliminarea lor prin drenaj limfatic. Cu ajutorul unor cupe metalice speciale și a unui ulei cu proprietăți de „ardere” a celulitei, se realizează dispersarea macronodulilor celulitici, transformarea lor în micronoduli și apoi distrugerea lor. Acest tratament se realizează gradual, adică se începe cu o intensitate scăzută a puterii cu care se acționează asupra corpului, crescând această intensitate, în așa fel încât clienta să nu simtă un disconfort pronunțat, și să nu se producă spargeri ale vaselor superficiale aflate în stratul superior al pielii. Procedura constă într-un masaj de tip aspiraţie, în urma căruia este îmbunătăţit vizibil aspectul pielii atinse de celulită. Astfel, se elimină stratul de grăsime subcutanată, apa reţinută în ţesuturi, precum şi toxinele, favorizându-se drenajul limfatic.
Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetri şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii. De asemenea generează o impulsionare a circulaţiei limfatice ale cărei beneficii se traduc printr-o reducere a retenţiei de apă şi o stare de bine de invidiat.
Rezultatele masajului cu vacuum în lupta împotriva celulitei și a stratului adipos, sunt într-adevar spectaculoase, dar trebuie sa fim conștiente că nici o dietă, nici un tratament, oricât de inovator ar fi, nu va realiza niciodată totul, sau imediat.
Lupta se duce în echipă, deci trebuie sa fim și noi prezente; orice tratament este personalizat, trebuie efectuat intensiv, 2-3 ședințe săptămânal. Nu trebuie ținută o dietă în adevaratul sens al cuvântului, dar nici să mâncăm la fast-food.
În funcție de tipul celulitei, de ce își dorește de fapt fiecare clientă, abonamentul de masaj cu vacuum se completează și cu alte proceduri ajutătoare: electrostimulare, împachetări.

UltraFit, aparatul de vacuum, este ușor de utilizat și are programe variate, permițând personalizarea fiecărui tratament în parte, tratament anticelulitic sau tratamente faciale. UltraFit dispune de capete de tratament de aspirație cu un detaliu semnificativ: prezența bilelor metalice, excelente pentru un masaj profund. Numărul impresionant de capete de tratament permite realizarea de tratamente la nivel corporal (tratament anticelulitic) și facial (tratamente faciale).
După o lună de tratament anticelulitic cu aparatul de vacuum UltraFit se observă o uniformizare a aspectului pielii și atenuarea radicală a celulitei. Procedura nu este complicată, nu este invazivă sau dureroasă. Se desfașoară în condiții de maximă siguranță.

Durata unei ședințe este de 30 min.

Rezultate şi beneficii:

 • Eliminarea celulitei şi a aspectului capitonat al pielii
 • Drenarea deşeurilor metabolice şi a tuturor toxinelor din corp
 • Restabilește tonusul şi fermitatea pielii
 • Restabileşte luminozitatea naturală a pielii
 • Arderea grăsimilor şi dislocarea lor
 • Reducerea retenţiei de apă prin îmbunătățirea circulației limfatice și venoase

Contraindicații:

 • femei însărcinate
 • persoane care suferă de: epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice
 • persoane cu stimulator cardiac, persoane care au suferit intervenții chirurgicale (inclusiv cezariană) de mai puțin de 3 luni
 • persoane care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice pronunțate
 • persoane cu piele sensibilă la alergii, cu răni deschise
 • tumori maligne