Testimoniale

“ We in DMT Marine Equipment recently took the decision to try something new for our colleagues which will help relief the spinal and neck issues that arise from work. In this regard we started working with Bellamia, a professional company that organizes all the sessions for the entire company, in a structured and efficient way.

Piet ter Schure – CEO – DMT Marine Equipment

“ Viziunea companiei noastre este reprezentată de îmbunătățirea continuă. Încercăm să aplicăm acest lucru în toate domeniile în care lucrăm, în special în relația cu angajații noștri, iar din acest motiv, am ales să colaborăm cu Bellamia. Ședințele de masaj la birou sunt cele mai apreciate din pachetul de beneficii oferit, iar pentru noi satisfacția angajaților este extrem de importantă, mai ales pentru că aceasta se reflectă în calitatea muncii depuse. Terapeuții Bellamia sunt cu adevarat profesioniști și recomandăm cu căldură serviciile colaboratorului nostru.

Simona Antohi – Director Financiar – DMT Marine Equipment

“ Într-o lume în care stresul și munca la birou ne afectează atât fizic cât și psihic, masajul pe scaun oferit de personalul Bellamia te ,,pune pe picioare” încă de la prima ședință.
M-am simțit minunat de fiecare dată, încărcat cu energie pozitivă, relaxat și cu un tonus pozitiv – așa că, de câte ori voi avea ocazia, voi recomanda Salonul Bellamia prietenilor și cunoscuților.
Toată aprecierea mea pentru Profesioniștii Bellamia !!!

Mircea Tataru – Project Manager – DMT Marine Equipment

“ În ultima vreme am iesit din cotidian ducându-mă la ședințele speciale de masaj pentru oamenii ce muncesc la birou. Tot ce pot spune este că am dat peste niște oameni minunați, ce au dat dovadă de un profesionalism desăvârșit. Atmosfera este una caldă și plăcută și ședințele au avut succes în a mă relaxa și a-mi trata durerile.”

Alexandra Diaconiță – Inginer proiectant – Nasdis Consulting

“ Masajul pe scaun la locul de muncă este un beneficiu foarte apreciat în firma noastră. În doar 15 minute masajul primit ne detensionează, ne încarcă cu energie pozitivă și ne dă o stare de bine. Terapeutele de la Bellamia sunt mereu cu zâmbetul pe buze, profesioniste și răspund la nevoile fiecăruia dintre noi. Recomand cu încredere !”

Diana Cuza – Nasdis Consulting

Atunci când lucrezi la birou stresul te afectează atât fizic cât și psihic și ai nevoie de o pauză. Ei bine .. pauza mea preferată este cea în care am parte de „masajul pe scaun” de la Bellamia. Nu doar că te deconectează pentru 15 minute dar îți schimbă starea de spirit și te încarcă cu energie pozitivă. E unul dintre beneficiile mele preferate la firma unde îmi desfășor activitatea.”

Adriana Pațilea – Inginer proiectant – Nasdis Consulting

Am fost impresionat de calitatea serviciilor oferite de Bellamia și de ambientul plăcut pe care au reușit să îl creeze la locul de muncă. Muzica și bețișoarele parfumate completează perfect masajul și îți oferă starea potrivită de relaxare. Pot să zic sincer că te simți revigorat la sfârșitul ședinței.”

Paul Pascu – Inginer proiectant – Nasdis Consulting

Suntem o firmă mică și relațiile dintre salariați sunt mai mult decât colegiale, pot spune că ne simțim ca într-o familie. Atunci când am mers la o ședință de masaj, pentru mine, la Salonul BELLAMIA, am aflat că există posibilitatea ca ședințe de masaj, de aproximativ 15-20 min, să se desfășoare pe scaun, la birou. Am început astfel o colaborare cu doamnele de la Bellamia și am oferit salariaților noștri, periodic, câte o ședință de masaj pe scaun. Deși timizi la început, salariații au simțit beneficiile masajului și au început să se înscrie mai mulți pe listele pentru masaj pe scaun. Doamnele de la Bellamia sunt profesioniste și ne oferă, cu fiecare ședință de masaj, relaxare și energie în același timp. Minutele petrecute la masaj sunt o „ruptură” din cotidian care ne ajută să revenim la activitatea profesională revigorați și mai motivați. Mulțumesc încă o dată Echipei Bellamia !”

Mirela Bociar – Director economic – AEG Tehnology

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este long-deco-line-820.png