Termocuvertă

Împachetările cu termosudație se realizează cu produse profesionale, cu efect de slăbire și anticelulitic. Acțiunea ingredientelor active conținute în aceste produse este favorizată și amplificată de sauna locală realizată cu ajutorul termocuvertei cu infraroșu. Împachetarea cu cremă de termosudație este recomandată persoanelor care au retenție de apă, suferă de picioare umflate și vergeturi evidente.

Sub acțiunea razelor infraroșii, principii active din produsele cosmetice aplicate ajung în profunzime și acționează asupra grăsimii în exces, asupra celulitei . Temperatura din celule crește, vasele de sânge se dilată , grăsimea se topește și este absorbită în sistemul limfatic , rezultatul fiind slăbirea, tonifierea și obținerea unui aspect neted și nu de portocală ca în cazul celulitei.

ETAPE: Împachetarea cu termosudație începe printr-o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndeparta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul aplicat. Urmează apoi, aplicarea cremei de termosudație, anticelulitice, înfoliere în film osmotic, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă. După desfoliere se aplică prin masaj gelul termoactiv anticelulitic. Nu recomandăm dușurile imediate, deoarece substanțele continuă să acționeze încă 4 ore de la aplicare!

Efecte ale termocuvertei cu infraroșu:

  • razele infraroșii acționează direct asupra grăsimii, le dizolvă, le lichefiază și micșorează celulele de grăsime
  • razele infraroșii eliberează căldura care duce la activarea circulației sanguine și limfatice, accelerează metabolismul și ajută la eliberarea toxinelor
  • razele infraroșii prin ridicarea temperaturii la nivelul celulei, deschid porii, permit țesutului să transpire, loțiunile folosite pătrund în piele acționând direct asupra celulelor de grăsime în sensul descreșterii lor.
  • căldura dilată vasele capilare, crește viteza de circulație a sângelui, activează metabolismul și dizolvă grăsimea care este apoi absorbită în sânge. Activează circulația limfatică și elimină substanțele nocive din corp.
  • căldura generată de razele infraroșii relaxează musculatura.

Beneficii: eliminarea toxinelor și a apei din țesuturi și a stratului adipos, determinând arderea grăsimilor și împiedicarea formării unora noi; pielea va fi mai elastică, mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală se va diminua evident, ca și vergeturile.

Se recomandă efectuarea ședințelor de 3 ori pe săptămână, iar după obținerea rezultatelor dorite, o ședință la 7-10 zile este suficientă.

Contraindicații: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronunțate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcină, menstruație.