Regulament de funcționare

Din motive de securitate și confort ale clienților și angajaților săi, salonul își rezervă dreptul de a-și selecta clienții !

PROGRAMĂRI

  • Pentru a beneficia de serviciile oferite de Bellamia, vă rugăm să vă faceți programare pentru terapiile dorite. Programările se fac în limita locurilor disponibile, telefonic, la numerele din pagina Contact.
  • Din respect pentru clienții și personalul salonului, orice anulare sau reprogramare se anunță telefonic și/sau prin SMS cu 24 ore înainte de programare sau, în cazuri excepționale, cel mai târziu cu minim 2 ore înainte de programare. Altfel sesiunea se consideră efectuată.
  • Salonul nu își asumă obligația de a anunța clienții pentru programările efectuate.
  • Vă rugăm să țineți cont de data apariției menstruației și să nu faceți programări în acea perioadă.

VALABILITATEA ABONAMENTELOR ȘI A VOUCHERELOR

  • Abonamentele și voucherele cadou au o valabilitate de 3 luni de la data achiziționării. După depășirea acestui termen, ședințele neefectuate sunt anulate.
  • Abonamentele și bonusurile sunt netransmisibile și nu se împart cu alte persoane. Pentru obținerea rezultatelor optime, recomandăm efectuarea tratamentelor de 2-3 ori pe săptămână.

Pentru rezultate maxime, alături de tratamentul ales, se recomandă un consum moderat de calorii zilnic, în funcție de activitatea fizică sau intelectuală efectuată. De asemenea, este recomandat să beți cel putin 2 litri de apă pe zi. Nici un tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate dacă nu este asociat cu recomandări specifice în privința igienei alimentare, stilului de viață și folosirea produselor la domiciliu.

Salonul își rezervă dreptul de a modifica preţurile tratamentelor, cât și acest regulament de funcționare, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Doar cu consimțământul Dvs., colectăm un minim de date, pe care le folosim în anumite scopuri prezentate în politica noastră de prelucrare a datelor. Aceasta este disponibilă aici pentru consultare.