Radiofrecvența Corporală

Radiofrecvența are la bază aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce acționează asupra țesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Aceste unde produc încălzirea straturilor de grăsime, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență, este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima ședință.

Radiofrecvența conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică” fără a leza țesuturile. Ea produce contracția fibrelor de colagen, stimulând formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migrează spre suprafață, spre epiderm, obținându-se un efect imediat de fermitate și elasticitate a pielii. Epiderma capătă un aspect sănătos, tonifiat, perfect întins și întinerit.

Acțiunea radiofrecvenței continuă și după încheierea ședinței: clienta resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuând.

Beneficii:

 • reducerea grăsimilor și eliminarea toxinelor și lichidelor
 •  reducerea aspectului de coajă de portocală și refacerea conturului corporal
 •  tonifiere profundă
 •  stimularea producției de colagen pentru o piele fermă și netedă
 •  reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora
 • îmbunătățirea  metabolismului celular prin activarea circulației pe zona tratată, aport de nutrienți și oxigen, vasodilatație
 •  îmbunătățirea vizibilă a aspectul pielii chiar de la prima ședință

Fiind un tratament extrem de eficient asupra țesutului adipos din profunzime, Radiofrecvența este recomandată pentru tratarea oricărui tip de celulită, cu rezultate foarte bune chiar și la celulita de stadiu 3-4. Se folosește în special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, șolduri, brațe, gambe, spate.

Radiofrecvența este ideală pentru persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsați, piele flască în zona coatelor și a genunchilor – recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează.

Terapia cu radiofrecvență este de scurtă durată, o ședință durează 30 minute; în funcție de zonele tratate, timpul se poate prelungi.  În tratamentele corporale se recomandă 2-3 ședințe pe săptămână.

Contraindicații:

 • femei însărcinate sau în perioadă de alăptare
 • persoane purtătoare de proteze metalice / stimulator cardiac
 • infecții acute ale pielii, eczeme, herpes
 • intervenții chirurgicale pe aria tratată, în ultimele 6 luni
 • epilepsie
 • cancer în ultimii 5 ani

Note:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață, activitatea fizică și nu înlocuiesc beneficiile unui stil de viață sănătos.

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozitaților localizate. Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul. 

Pentru a slăbi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea consumului caloric în funcție de activitatea fizică desfășurată. Pentru a-ți menține rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuiește-te să scapi treptat de obiceiurile care iti afectează silueta.