Noutăți

Bellamia susține politica de fidelizare a angajaților, prin aducerea în companii conceptul de masaj pe scaun ! Mulțumim partenerului nostru DMT Marine Equipment că a ales Bellamia !

Bellamia aduce în Galaţi conceptul de masaj pe scaun, un serviciu prin care companiile își fidelizează angajaţii în doar 15 minute, fără investiţii suplimentare şi într-un mod eficient, plăcut şi relaxant!

Masajul pe scaun la locul de muncă a devenit deja o tradiţie în Occident. Companiile au observat că prin acest serviciu, atunci când este practicat cu regularitate, angajații se simt mai puțin stresați, iar starea lor de sănătate se îmbunătățește, în timp. Acest lucru se traduce printr-o productivitate mai mare a lucrătorilor și prin scăderea numărului de concedii medicale.

Serviciul a pătruns în ultimii ani și în marile orașe din România, dovedindu-se a fi nu atât o simplă modă, ci o veritabilă necesitate, având în vedere poziția defectuoasă a corpului, stresul, sedentarismul sau durerile de cap și de spate pe care mulți dintre noi le cunoaștem prea bine, din păcate.

O ședință de masaj pe scaun la locul de muncă dureză în jur de 15-20 de minute. Terapeutul merge la beneficiar cu echipamentul care constă într-un scaun special pentru masaj. Angajatul se așază pe scaun într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoit să-și scoată hainele. Terapeutul se concentrează în special pe zona gâtului, a umerilor, a spatelui, a capului și a brațelor. Acestea sunt tocmai părțile direct afectate fie de șederea prelungită la birou, fie de efectuarea unor mișcări repetitive la locul de muncă. Aşadar, masajul pe scaun la locul de muncă nu se adresează doar persoanelor care lucrează la birou, ci tuturor categoriilor de angajați.

Masajul pe scaun la locul de muncă nu implică investiții suplimentare din partea companiilor partenere. Bellamia asigură integral partea logistică necesară desfășurării acestor ședințe. Nu este nevoie nici de un spațiu special amenajat. Orice birou poate fi transformat cu ușurință într-o sală de relaxare, pentru ca ulterior să fie reamenajat în forma inițială.

DMT Marine Equipment este o companie cu renume în plan local și international, a cărei politică de recunoaștere și motivare a angajaților este construită pe o diversă gamă de beneficii, printre care și “masajul la birou”. În acest sens, DMT Marine Equipment colaborează cu Bellamia, care, în urma serviciilor oferite se bucură de recenziile pozitive ale angajaților.

“Noi, în DMT Marine Equipment, am luat recent decizia de a încerca ceva nou pentru colegii noștri, care va ajuta la ameliorarea problemelor coloanei vertebrale și ale gâtului ce apar ca urmare a muncii zilnic depuse, fie ea de birou sau de producție. În acest sens, am început să lucrăm cu Bellamia, o companie profesionistă care organizează toate sesiunile pentru întreaga companie, într-un mod structurat și eficient.” Spune Piet ter Schure, CEO-ul DMT Marine Equipment.

“Viziunea companiei noastre este reprezentată de îmbunătățirea continuă. Încercăm să aplicăm acest lucru în toate domeniile în care lucrăm, în special în relația cu angajații noștri, iar din acest motiv, am ales să colaborăm cu Bellamia. Ședințele de masaj la birou sunt cele mai apreciate din pachetul de beneficii oferit, iar pentru noi satisfacția angajaților este extrem de importantă, mai ales pentru că aceasta se reflectă în calitatea muncii depuse. Terapeuții Bellamia sunt cu adevarat profesioniști și recomandăm cu căldură serviciile colaboratorului nostru, spune Simona Antohi, Director Financiar.

Cu o experiență de peste șase ani, salonul Bellamia le oferă clienților săi diverse servicii de înfrumusețare, de relaxare și terapeutice, totul la cele mai înalte standarde. Salonul Bellamia este situat pe strada Regiment 11 Siret, nr. 29A, bloc, C37, scara 1, la parter. Puteți afla detalii despre toate serviciile oferite de Bellamia de pe site-ul bella-mia.ro, precum și la numărul de telefon 0740675138.

Notă: articol preluat integral de pe pagina ziarului Viața Liberă: https://www.viata-libera.ro/actual/139127-bellamia-aduce-beneficiile-masajului-terapeutic-si-de-relaxare-chiar-la-locul-de-munca

Îngrijirea tenului iarna

Tenul are nevoie de îngrijire și hidratare pentru a se păstra luminos. Crema hidratantă trebuie să fie cea mai bună prietenă a tenului tău. Temperaturile scăzute ale sezonului rece fac pielea să se înroșească și o usucă foarte tare. De aceea ai nevoie de produse care repară pielea. Sănătatea pielii depinde foarte mult de produsele folosite și ingredientele din ele.

  • Regula de aur din frumusețe e că tenul trebuie hidratat indiferent de vârsta pe care o ai.
  • Din cauza frigului și a vântului, pielea se usucă foarte tare în anotimpul rece. Specialiștii ne recomandă să folosim creme hidratante de iarnă care au la bază uleiuri în loc de apă. Cele mai bune creme sunt cele cu conținut mare de ulei, pentru a fi mai bine absorbit de piele și pentru a hidrata țesutul. Crema hidratantă cu ulei este în special recomandată femeilor care au tenul uscat.
  • În schimb, dacă ai tenul gras, trebuie să folosești o cremă hidratantă cu apă la bază. Această compoziție împiedică eliberarea a și mai mult ulei din piele.
  • Alaturi de crema hidratantă să nu uitati și de SPF !

Un nou serviciu pentru companii: Masajul pe scaun !

Știm că performanța, timpul și sănătatea angajaților unor firme sunt foarte importante, așa că venim în întâmpinarea acestora cu o soluție pentru a crește performanța firmei, pentru a scădea numarul concediilor medicale, pentru a motiva și premia angajații și anume: MASAJUL PE SCAUN !

Acest serviciu poate fi adus și în cadrul unor conferințe, expoziții, evenimente sportive, team building-uri, întâlniri de afaceri, convenții, strângeri de fonduri, promoții, lansări de produs sau inaugurări de sediu.

La efectuarea masajului pe scaun se folosește o combinaţie de mai multe tehnici: presiuni de echilibrare energetica desprinse din Shiatsu, masajul profund – terapeutic, mobilizări articulare întâlnite și în masajul Yumeiho, masajul  clasic suedez.

Poziția defectuoasă a corpului, stresul, sedentarismul, durerile de cap, de spate și nu numai,   transformă serviciul de Masaj pe Scaun (On-Site Chair Massage) într-o NECESITATE.

Cui ne adresăm ?

Ne adresăm companiilor cărora le pasă de sănătatea angajaților și le recomandăm să-i stimuleze sau să-i premieze oferindu-le ședinte de masaj pe scaun la locul de muncă. Angajații care sunt relaxați și sănătoși au o contribuție mai bună la productivitatea companiei, ceea ce determină o creștere de profit !

Din experiență am constatat că masajul pe scaun la locul de muncă practicat cu regularitate, ajută la profilaxia îmbolnăvirii angajaților și scade numărul concediilor medicale.

Putem garanta că angajații vor aprecia atât serviciile noastre cât și faptul că angajatorul s-a gândit la nevoile lor oferindu-le acest serviciu.

Prestăm demonstrații gratuite în companiile interesate să ofere acest beneficiu angajaților, pentru a se convinge că Bellamia este cea mai bună alegere.     

Beneficii pentru companii

Masajul pe Scaun la locul de muncă este un serviciu deja consacrat în străinătate și a inceput să devină din ce în ce mai cunoscut și în România.

Este un serviciu foarte căutat în companii deoarece:

  • NU implică investiții din partea companiilor partenere – asiguram integral partea logistică necesară desfașurării ședințelor de masaj.
  • NU e nevoie de un spațiu special amenajat. Putem transforma cu ușurință orice birou într-o sală de relaxare și îl reamenajăm în forma inițială la finalul programului.
  • Durează doar 15-20 de minute, echivalentul unei pauze de masă sau de cafea dar petrecută într-un mod mai plăcut și valoros.
  • Modul de desfășurare a ședințelor este foarte simplu: terapeutul se deplasează la beneficiar împreună cu echipamentul constând într-un scaun special pentru masaj pe care beneficiarul se așează într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoit să-și scoată hainele.
  • Crește randamentul și eficiența la locul de muncă.  Se concentrează în special pe zona gâtului, umerilor, spatelui, capului și a braţelor, zone direct afectate fie de șederea prelungită la birou într-o poziție incorectă fie de  efectuarea de mișcări repetitive la locul de muncă.
  • Bellamia pune la dispoziție companiilor partenere o platformă informatică online care ușurează implementarea și desfășurarea programului de Masaj pe Scaun la locul de muncă.

Prin programul de wellnes și profilaxie organizat în companii ne implicăm direct în menținerea stării de sănătate a celor care nu au prea mult timp liber.

Beneficii pentru angajați

Cum timpul tuturor este prețios, echipa Bellamia dorește să-i ajute pe cei care nu reușesc să ajungă în diverse centre de tratament, să se relaxeze, să compenseze lipsa de mișcare, să prevină diverse afecțiuni ale spatelui și nu numai.

Combinat cu meloterapie și aromoterapie, masajul pe scaun, prin intermediul stretchingulului, a mobilizărilor, a manipulărilor articulare și a mișcării sub o formă care-i place și i se potrivește fiecăruia, ajută la detensionarea musculaturii contracturate, la menținerea mobilității articulare, la îmbunătățirea circulației cerebrale. Prin urmare duce la  combaterea durerilor de spate și de cap, la o mai bună oxigenare a creierului, la diminuarea oboselii și la creșterea capacității de concentrare, eficientizând scurtul și prețiosul timp al fiecăruia.

Cu o experiență de peste 6 ani, oferim clienților noștri, la cele mai înalte standarde, diverse servicii atât de înfrumusețare cât și de relaxare și terapeutice.