Masaj pe scaun pentru companii

Știm că performanța, timpul și sănătatea angajaților tăi sunt importante pentru tine, așa că venim în întâmpinarea ta cu o soluție pentru a crește performanța firmei, pentru a scădea numarul concediilor medicale, pentru a motiva și premia angajații și anume: MASAJUL PE SCAUN !

Știm de asemenea că vrei sa fii diferit, așa că surprinde-i pe cei din jur aducând acest serviciu în cadrul unor conferințe, expoziții, evenimente sportive, team building-uri, întâlniri de afaceri, convenții, strângeri de fonduri, promoții, lansări de produs sau inaugurări de sediu.

La efectuarea masajului pe scaun se folosește o combinaţie de mai multe tehnici: presiuni de echilibrare energetica desprinse din Shiatsu, masajul profund – terapeutic, mobilizări articulare întâlnite și în masajul Yumeiho, masajul  clasic suedez.

Poziția defectuoasă a corpului, stresul, sedentarismul, durerile de cap, de spate și nu numai,   transformă serviciul de Masaj pe Scaun (On-Site Chair Massage) într-o NECESITATE.

Cui ne adresăm ?

Ne adresăm companiilor cărora le pasă de sănătatea angajaților și le recomandăm să-i stimuleze sau să-i premieze oferindu-le ședinte de masaj pe scaun la locul de muncă. Angajații care sunt relaxați și sănătoși au o contribuție mai bună la productivitatea companiei, ceea ce determină o creștere de profit !

Din experiență am constatat că masajul pe scaun la locul de muncă practicat cu regularitate, ajută la profilaxia îmbolnăvirii angajaților și scade numărul concediilor medicale.

Putem garanta că angajații vor aprecia atât serviciile noastre cât și faptul că angajatorul s-a gândit la nevoile lor oferindu-le acest serviciu.

Prestăm demonstrații gratuite în companiile interesate să ofere acest beneficiu angajaților, pentru a se convinge că Bellamia este cea mai bună alegere.

Beneficii pentru companii

Masajul pe Scaun la locul de muncă este un serviciu deja consacrat în străinătate și a inceput să devină din ce în ce mai cunoscut și în România.

Este un serviciu foarte căutat în companii deoarece:

  • NU implică investiții din partea companiilor partenere – asiguram integral partea logistică necesară desfașurării ședințelor de masaj.
  • NU e nevoie de un spațiu special amenajat. Putem transforma cu ușurință orice birou într-o sală de relaxare și îl reamenajăm în forma inițială la finalul programului.
  • Durează doar 15-20 de minute, echivalentul unei pauze de masă sau de cafea dar petrecută într-un mod mai plăcut și valoros.
  • Modul de desfășurare a ședințelor este foarte simplu: terapeutul se deplasează la beneficiar împreună cu echipamentul constând într-un scaun special pentru masaj pe care beneficiarul se așează într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoit să-și scoată hainele.
  • Crește randamentul și eficiența la locul de muncă.  Se concentrează în special pe zona gâtului, umerilor, spatelui, capului și a braţelor, zone direct afectate fie de șederea prelungită la birou într-o poziție incorectă fie de  efectuarea de mișcări repetitive la locul de muncă.
  • Bellamia pune la dispoziție companiilor partenere o platformă informatică online care ușurează implementarea și desfășurarea programului de Masaj pe Scaun la locul de muncă.

Prin programul de wellnes și profilaxie organizat în companii ne implicăm direct în menținerea stării de sănătate a celor care nu au prea mult timp liber.

Beneficii pentru angajați

Cum timpul tuturor este prețios, echipa Bellamia dorește să-i ajute pe cei care nu reușesc să ajungă în diverse centre de tratament, să se relaxeze, să compenseze lipsa de mișcare, să prevină diverse afecțiuni ale spatelui și nu numai.

Combinat cu meloterapie și aromoterapie, masajul pe scaun, prin intermediul stretchingulului, a mobilizărilor, a manipulărilor articulare și a mișcării sub o formă care-i place și i se potrivește fiecăruia, ajută la detensionarea musculaturii contracturate, la menținerea mobilității articulare, la îmbunătățirea circulației cerebrale. Prin urmare duce la  combaterea durerilor de spate și de cap, la o mai bună oxigenare a creierului, la diminuarea oboselii și la creșterea capacității de concentrare, eficientizând scurtul și prețiosul timp al fiecăruia.

Cu o experiență de peste 6 ani, oferim clienților noștri, la cele mai înalte standarde, diverse servicii atât de înfrumusețare cât și de relaxare și terapeutice. 

Puteți descărca de aici broșura de prezentare a acestui serviciu.