Masaj Anticelulitic cu Bețe de Bambus

Este o tehnică specială de masaj în care terapeutul folosește bețele de bambus de diferite dimensiuni și grosimi ce se rulează și alunecă pe pielea ta, în diferite ritmuri și intensități, cu efecte foarte plăcute de revigorare și tonifiere. Are un efect special în ceea ce privește tratarea celulitei și în ridicarea feselor !

Beneficii:

1.Remodelare corporală

Dacă vrei fese ridicate,  o piele fermă, micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare, atunci masajul cu bambus este cel mai potrivit.

2.Diminuarea  celulitei

Bețele de bambus vor aluneca pe corpul tău datorită mișcărilor speciale executate de terapeut, eliminând în felul acesta micro și macro nodulii celulitici. Pentru efecte semnificative pot fi realizate chiar 2-3 ședințe săptămânal, timp de o lună.

Recomandări:

Pentru a obține rezultate uimitoare într-un timp scurt, în ceea ce privește eliminarea celulitei, ședințele de masaj este indicat să le însoțiți de ședinte de VACUUM și CAVITAȚIE, iar în cazul în care se dorește o slăbire în kilograme se recomandă ca ședințele de masaj să fie precedate de împachetări detoxifiante și de slăbire !

3.Relaxarea și tonifierea mușchilor

Masajul cu bambus are efecte vizibile asupra musculaturii, ajutând la relaxarea acestora. În cadrul ședințelor de masaj, vei vedea cum mușchii se detensionează, cum se modelează și cum scapi de senzația de picioare grele și obosite. Tonifierea musculaturii este încă unul dintre beneficiile care te vor bucura mult.

4.Drenaj limfatic

Duritatea bețelelor de bambus le fac uneltele perfecte pentru stimularea sistemului limfatic și dezintoxicarea intensivă a organismului. Prin masajul cu bambus, corpul începe să elimine apa în exces din organism, dar și toxinele.

5.Intensificarea circulației sanguine

Terapia prin masaj cu bambus presupune mișcări viguroase, care vor stimula circulația sângelui și oxigenarea mușchilor. Efectele masajului se simt în profunzime, iar capilarele sunt protejate prin mișcări adaptate fiecărei persoane.

Contraindicații:

Masajul efectuat cu bețe de bambus este contraindicat persoanelor cu inflamații acute dermatologice și afecțiuni la nivelul tegumentului (boli de piele), varice pronunțate (se va ocoli zona cu probleme), fragilități capilare, tromboflebite sau tromboze, întrucat se poate agrava simptomatologia și se pot produce complicații nedorite.  De asemenea, este contraindicat în perioada prenatală și până la terminarea perioadei de alăptare. Nu se adresează copiilor.

Note:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață, activitatea fizică și nu înlocuiesc beneficiile unui stil de viață sănătos.

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotriva celulitei și a adipozităților localizate. Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul. 

Pentru a slabi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea consumului caloric în funcție de activitatea fizică desfășurată. Pentru a-ți menține rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuiește-te să scapi treptat de obiceiurile care îți afectează silueta.