Epilare cu ceară de unică folosință

Modalitatea de  epilare cu ceară tradițională

Ceara tradițională, încălzită, se aplică pe păr în direcția de creștere a acestuia. După ce s-a răcit ceara, banda este dezlipită în direcția opusă creșterii părului.
Pentru ca epilarea să fie foarte puțin dureroasă, este recomandat un duș fierbinte înainte de a incepe. Astfel, porii se deschid, iar rădăcinile se extrag mult mai ușor, durerea fiind considerabil mai mică.
La finalul procesului de epilare pielea va fi destul de roșie iar toți porii vor fi deschiși. Din acest motiv, aplicăm uleiurile post epilatorii care calmează pielea și o ajută să se regenereze. Dușul prin care curățați reziduurile de ceară și uleiul trebuie făcut după minimum 2 ore, pentru a lăsa timp pielii să iși revină după epilare.

Beneficiile epilării cu ceară

Ne putem bucura de o piele foarte fină timp de 2-3 săptămâni. Durabilitatea efectelor și aspectul uniform și catifelat al pielii conferă confort și încredere în sine, ingrediente indispensabile ale senzualității de care fiecare femeie are nevoie pentru a se simți ca o adevărată regină în pielea ei, zi de zi.